Selecteer een pagina

Over ons

BERG is gespecialiseerd in de tuinbouwsector maar staat ook ver daarbuiten haar mannetje. Wij zijn een echt familiebedrijf wat al meer dan 65 jaar bekend is in het Westland en ver daarbuiten. Wij bij BERG hebben aan 1 woord genoeg en nee zeggen daar zijn we niet zo goed in! In overleg kunnen wij altijd wel een passende oplossing voor en met u bedenken.

Onze historie

BERG sloopwerken bestaat al 65 jaar.
In 1955 al begon opa Jo vd Berg vanuit het boerenbedrijf aan de Hoge Noordweg in Naaldwijk een loonbedrijf. Hij haalde met paard en wagen doorgedraaide groente en afval bij tuinders op. De groente kon worden gebruikt als veevoer en met het afval werden sloten gedempt. Later werd het afval naar afvalverwerkingsbedrijven afgevoerd en werden de paardenkrachten ingeruild voor trekkers. In 1972 kwam zoon Arie in de zaak, in 1980 gevolgd door zijn broer Niko.

In de jaren die volgden specialiseerden het bedrijf zich in het slopen van kasfunderingen en betonpaden. Weer later werden de projecten groter en verder van huis. De machines groeiden mee en de trekkers maakten plaats voor vrachtwagens. Maar, tot op de dag van vandaag rijden er nog steeds trekkers in onze vloot mee. In 2016 traden Johan en Joost toe in de zaak, in 2020 gevolgd door Mark en Stefan. Daardoor kunnen de ‘oudjes’ iets rustiger aan doen en zal het bedrijf BERG nog lang blijven bestaan!

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten?

Neem dan gerust contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken